deditos di keshi antilliaanse palitos snacks pastechi recept

Deditos di keshi – Gevulde kaasstengels

door Linda Terrizzi

Deditos di keshi zijn lekkere gefrituurde kaasstengels in ’n jasje. Ideaal voor op een feestje, want het is toch net even wat feestelijker dan ‘gewoon’ blokjes kaas serveren. Door de warmte van de frituurpan smelt de kaas die binnenin de deditos zit. Hierdoor wordt het geheel nóg lekkerder!

Op de Antillen zijn er verschillende namen voor deze snack. Sommigen noemen ze ‘deditos di keshi’ (kaasvingers), anderen ‘palitos’ of gaan voor het Spaanse ’tequeños’. Ook in Venezuela vind je ze, en daar kiezen ze natuurlijk voor de laatste naam.Je maakt met ons recept zo’n 20-30 deditos, afhankelijk van de dikte van de reepjes kaas. Je kunt hier trouwens eindeloos mee variëren. Probeer ook eens andere soorten kaas. Zo krijg je steeds weer nieuwe smaken!

Recept voor Deditos di Keshi

Dit recept is terug te vinden in het eerste hoofdstuk van ons kookboek ‘De complete Antilliaanse keuken‘. Wist je trouwens dat er in ons boek maar liefst 300 (!) recepten staan uit de keuken van Aruba, Bonaire en Curaçao?

Het is het resultaat van 7 jaar research en we durven nu dan ook eindelijk te zeggen dat we de Antilliaanse keuken écht in z’n geheel hebben “gevangen”. Klik op de afbeelding hieronder om meer over het boek te weten te komen:

de complete antilliaanse keuken kookboek jurino ignacio

Welke recepten staan wél online?

Vind je het jammer dat het recept voor de Deditos di Keshi alleen in ons boek staat en wil je nu al aan de slag met een lekkere, Antilliaanse snack? Deze recepten staan wel op de site & kunnen dus meteen worden gemaakt:


Social media

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe recepten? Volg me dan op FACEBOOK, INSTAGRAM, TIKTOK of PINTEREST. Hier plaats ik leuke updates, nieuwtjes en tips die bij de recepten horen.

Voor de nieuwste video's kun je je gratis abonneren op mijn YOUTUBE kanaal.


Informatie:
Recept
Deditos di keshi / palitos - Antilliaanse kaas snack recept
Auteur
Geplaatst op
Bereiding
Kooktijd
Klaar in
Waardering
41star1star1star1stargray Based on 2030 Review(s)

Probeer dit ook eens...

Translate »
error: Alert: Content is protected !!
Dankjewel!
Wat leuk dat je het recept hebt gedeeld... zo wordt onze Antilliaanse keuken steeds bekender! :)