Home collectiesAntilliaanse snacks Deditos di keshi – Gevulde kaasstengels
deditos di keshi antilliaanse palitos snacks pastechi recept

Deditos di keshi – Gevulde kaasstengels

door Linda Terrizzi

Deditos di keshi zijn lekkere gefrituurde kaasstengels in ’n jasje. Ideaal voor op een feestje, want het is toch net even wat feestelijker dan ‘gewoon’ blokjes kaas serveren. Door de warmte van de frituurpan smelt de kaas die binnenin de deditos zit. Hierdoor wordt het geheel nóg lekkerder!

Op de Antillen zijn er verschillende namen voor deze snack. Sommigen noemen ze ‘deditos di keshi’ (kaasvingers), anderen ‘palitos’ of gaan voor het Spaanse ’tequeños’. Ook in Venezuela vind je ze, en daar kiezen ze natuurlijk voor de laatste naam.Je maakt met ons recept zo’n 20-30 deditos, afhankelijk van de dikte van de reepjes kaas. Je kunt hier trouwens eindeloos mee variëren. Probeer ook eens andere soorten kaas. Zo krijg je steeds weer nieuwe smaken!

Recept voor Deditos di Keshi

Dit recept is terug te vinden in het eerste hoofdstuk van ons kookboek ‘De complete Antilliaanse keuken‘. Wist je trouwens dat er in ons boek maar liefst 300 (!) recepten staan uit de keuken van Aruba, Bonaire en Curaçao?

Het is het resultaat van 7 jaar research en we durven nu dan ook eindelijk te zeggen dat we de Antilliaanse keuken écht in z’n geheel hebben “gevangen”. Klik op de afbeelding hieronder om meer over het boek te weten te komen:

de complete antilliaanse keuken kookboek jurino ignacio

Welke recepten staan wél online?

Vind je het jammer dat het recept voor de Deditos di Keshi alleen in ons boek staat en wil je nu al aan de slag met een lekkere, Antilliaanse snack? Deze recepten staan wel op de site & kunnen dus meteen worden gemaakt:


SOULFOOD Recepten

Heb je onze nieuwe website SOULFOOD.NL al gezien? Daarop vind je nog véél meer lekkere recepten die niet allemaal uit de Antilliaanse keuken komen!

Social media

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe recepten? Vergeet ons dan niet te volgen op FACEBOOK, PINTEREST of INSTAGRAM. Hier plaatsen we elke dag leuke updates, nieuwtjes en tips die bij de recepten horen.

Voor de nieuwste video's kun je je gratis abonneren op ons YOUTUBE kanaal.


Informatie:
Recept
Deditos di keshi / palitos - Antilliaanse kaas snack recept
Auteur
Geplaatst op
Bereiding
Kooktijd
Klaar in
Waardering
51star1star1star1star1star Based on 1415 Review(s)

Meer lekkere recepten...

Translate »
error: Alert: Content is protected !!
Dankjewel!
Wat leuk dat je het recept hebt gedeeld... zo wordt onze Antilliaanse keuken steeds bekender! :)