Home collectiesAntilliaanse snacks Deditos di keshi – Gevulde kaasstengels
deditos di keshi antilliaanse palitos snacks pastechi recept

Deditos di keshi – Gevulde kaasstengels

door Linda Terrizzi

Deditos di keshi zijn een lekkere, vegetarische snack gemaakt van kaas en deeg. Het is toch nét even wat feestelijker dan ‘gewoon’ stukjes kaas serveren op een feestje.

Op de Antillen zijn er verschillende namen voor deze snack. Sommigen noemen ze ‘deditos di keshi’ (kaasvingers), anderen ‘palitos’ of het Spaanse ‘tequeños’. Ook in Venezuela vind je ze onder de laatstgenoemde naam.Door het bakken in frituurolie smelt de kaas aan de binnenkant van de deditos. Hierdoor worden ze extra smakelijk en smeuïg.

Je maakt met ons recept zo’n 20-30 deditos, afhankelijk van de dikte van de reepjes kaas. Je kunt hier trouwens eindeloos mee variëren. Probeer ook eens andere soorten kaas. Zo krijg je steeds weer nieuwe smaken!

Recept voor deditos di keshi

Dit recept is te vinden in ons kookboek ‘De complete Antilliaanse keuken‘. Wist je dat er in dat boek maar liefst 300 (!) recepten staan uit de keuken van Aruba, Bonaire en Curaçao?

Het is het resultaat van 7 jaar research en we durven nu dan ook eindelijk te zeggen dat we de Antilliaanse keuken écht in z’n geheel hebben “gevangen”. Klik op de afbeelding hieronder om meer over het boek te weten te komen:

de complete antilliaanse keuken kookboek jurino ignacio

Als je op de afbeelding hierboven klikt, kun je op de productpagina een korte video bekijken waarin we langs elke bladzijde van het boek bladeren. Ook kun je daar de inhoudsopgave alvast downloaden. Wel zo makkelijk!


Probeer ook eens

Ben je gek op Antilliaanse snacks? Probeer dan ook eens onze pasteitjes met gehakt!Social media

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe recepten? Vergeet ons dan niet te volgen op FACEBOOK, PINTEREST of INSTAGRAM. Heb je één van de recepten gemaakt? Stuur ons dan een foto via Facebook, óf tag je Instagram-foto met #antilliaanseten – vinden we hartstikke leuk!

Voor de nieuwste video’s kun je je gratis abonneren op ons YOUTUBE kanaal.

Informatie:
recipe image
Recept
Deditos di keshi / palitos - Antilliaanse kaas snack recept
Auteur
Geplaatst op
Bereiding
Kooktijd
Klaar in
Waardering
51star1star1star1star1star Gebaseerd op 421 review(s)

SOULFOOD Recepten

Heb je onze nieuwe website SOULFOOD.NL al gezien? Daarop vind je nog véél meer lekkere recepten die niet allemaal uit de Antilliaanse keuken komen!

Social media

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe recepten? Vergeet ons dan niet te volgen op FACEBOOK, PINTEREST of INSTAGRAM. Hier plaatsen we elke dag leuke updates, nieuwtjes en tips die bij de recepten horen.

Voor de nieuwste video's kun je je gratis abonneren op ons YOUTUBE kanaal.


Meer lekkere recepten...

Translate »
error: Alert: Content is protected !!
Dankjewel!
Wat leuk dat je het recept hebt gedeeld... zo wordt onze Antilliaanse keuken steeds bekender! :)
Send this to a friend