Deze bolo di lamunchi (limoentaart) is een prachtige groene taart met heerlijk frisse smaak. Er zit limoen in zowel de cake als de cream cheese frosting, waardoor deze taart een lekkere, uitgesproken limoensmaak krijgt.
Je kunt de taart in een verloren middagje maken. Hij smaakt het lekkerst als hij gekoeld is, zo komt de frisse limoensmaak éxtra goed uit!
Gek op de smaak van limoen? Probeer dan ook eens onze limoensiroop (awa di lamunchi)!
Ingrediënten:
Naast (natuurlijk!) limoen, gaat er in deze machtige taart onder andere ook roomboter en roomkaas. Het laatste wordt natuurlijk gebruikt voor de heerlijk frisse frosting die over de taart gaat. Samen met de limoen in zowel de cake als de frosting, zorgt de roomkaas voor een lekker fris geheel.
Recept voor bolo di lamunchi
Het recept voor deze heerlijk frisse taart is te vinden in ons dikke kookboek ‘De complete Antilliaanse keuken’. In dit boek vind je echt álle recepten uit de keuken van Aruba, Bonaire en Curaçao.
We hebben er zeven jaar over gedaan om deze 300(!) recepten te verzamelen. Het boek is dan ook een complete weergave geworden van onze keuken. Natuurlijk compleet met mooie kleurenfoto’s en een frisse lay-out.
Wil je meer informatie over het boek? Klik dan op de afbeelding hieronder.
Probeer ook eens
Ben je gek op bakken? Probeer dan ook eens deze traditionele pindakoekjes (lèter di pinda)!
Social media
Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe recepten? Vergeet ons dan niet te volgen op FACEBOOK, PINTEREST of INSTAGRAM.
Voor de nieuwste video’s kun je je gratis abonneren op ons YOUTUBE kanaal.






SOULFOOD Recepten
Heb je onze nieuwe website SOULFOOD.NL al gezien? Daarop vind je nog véél meer lekkere recepten die niet allemaal uit de Antilliaanse keuken komen!
Social media
Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe recepten? Vergeet ons dan niet te volgen op FACEBOOK, PINTEREST of INSTAGRAM. Hier plaatsen we elke dag leuke updates, nieuwtjes en tips die bij de recepten horen.
Voor de nieuwste video's kun je je gratis abonneren op ons YOUTUBE kanaal.