Home Samenwerken

Samenwerken

door Linda Terrizzi

Antilliaans-Eten.nl is dé plek voor liefhebbers van de Caribische keuken. Leuk dat je wilt samenwerken met ons! 

Op dit moment zijn onze statistieken als volgt:

Onze doelgroep bestaat voor het grootste gedeelte uit vrouwen in de leeftijd van 25 – 45 met een grote interesse voor lekker Caribisch eten, nieuwe recepten, keukenspullen en taarten bakken. Onze bezoekers zijn loyaal, betrokken, online actief en beschikken vaak over meerdere social media accounts.

Dit zijn onze mogelijkheden

 • Advertorial
  We schrijven een artikel over jouw product of merk. Het liefste doen we dat in combinatie met een (nieuw) recept. Dit zorgt voor extra veel bezoekers en dus ook extra veel resultaat. De foto’s die we bij het artikel maken zijn door de opdrachtgever rechtenvrij te gebruiken. Voorbeelden van eerdere samenwerkingen vind je hier.

 • Partnership
  Liever een langdurig partnerschap? Ook dat is mogelijk! Door jouw merk of product regelmatig op onze website en social media kanalen te laten terugkomen, raken onze bezoeker ermee vertrouwd. De kracht van herhaling  is iets waar we sterk in geloven en dus staan we stellig achter deze vorm van samenwerken.

 • Adverteren op social media
  Promotie van jouw merk of product op één of meerdere social kanalen. Denk bijvoorbeeld aan een foto, story of recept op Instagram of een winactie op Facebook. Maak je liever gebruik van Pinterest? Dan kunnen we daar een apart inspiratiebord maken dat past bij het product.

 • Product placement
  Product placement zetten we graag in bij een langetermijnsamenwerking.  Jouw merk of product komt daarbij regelmatig  terug op onze site en social media kanalen. Het product zal dan te zien zijn in de foto’s die wij plaatsen bij een recept

 • (Top)member actie
  Zorg voor mond tot mond reclame door onze fans in te zetten voor een top member actie. Onze loyale volgers testen en proeven mee en delen hun ervaringen over jouw product of dienst op social media. Dit wordt door ons ondersteund door middel van inspirerende blogs en social updates.

 • Video
  Een YouTube of Instagram video of waarin jouw merk of product wordt uitgelicht in de vorm van een recept of review. Ook een winactie kan worden vergezeld van een speciale video, voor nóg meer bereik.

 • Banner
  Het is mogelijk een banner te plaatsen op onze site. Deze kan in overleg in de sidebar óf in (een bepaalde categorie) recepten worden geplaatst. De banner wordt een link naar je website of webwinkel en kan per maand worden besteld.

Wij hebben eerder samengewerkt met...

We vinden het enorm leuk om content te maken voor merken waar we zelf een goed gevoel van krijgen.

Zo hebben we in het verleden onder andere al enthousiast mogen schrijven over: 

blank

Voorbeelden van eerdere samenwerkingen:

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op!

Let op: Dit formulier is niet voor vragen over onze recepten

Deze website gebruikt cookies. Is dat ok? Ja, prima! lees meer

Translate »
error: