inamood het beste vlees voor caribische recepten

Het beste vlees voor Caribische recepten

door Linda Terrizzi

Als Curaçaoënaar ben ik opgegroeid met het eten van vers vlees van hoge kwaliteit. Wanneer er een feest was, werd er een dag van tevoren een geit geslacht om de bekende ‘kabritu stobá’ te maken. Daardoor raak je best ’n beetje verwend. Sinds ik in Nederland woon, heb ik altijd de voorkeur gegeven aan lokale slagerijen om mijn vlees te kopen. Zij leveren meestal betere kwaliteit dan bijvoorbeeld ’n supermarkt. Maar eerlijk is eerlijk… bij de lokale slager moet je soms lang in de rij staan of ’n extra stuk rijden. Gelukkig is er tegenwoordig ook een online alternatief!

Wagyu vlees van Inamood

Inamood is een online slager die een breed scala aan vlees van de hoogste kwaliteit heeft. Wat hen echt onderscheidt van andere online slagers, is hun Wagyu vlees. Wagyu staat bekend om zijn ongelooflijke marmering en smaak, en Inamood levert het beste van het beste. Hun Wagyu ribeye is de beste die ik ooit heb geproefd. Het vlees is mals, sappig en vol van smaak. Het is niet voor niets dat Wagyu vlees een van de meest gewilde vleessoorten ter wereld is.

Bij Inamood hebben ze trouwens méér soorten rundvlees dan alleen Wagyu. Als je op zoek bent naar een lekkere ribeye die wat vriendelijker geprijsd is, hebben ze bijvoorbeeld ook van het Aberdeen Angus rund. Inamood is toegewijd aan het leveren van vlees van ethische bronnen en houdt zich aan strenge normen voor voedselveiligheid. Hier krijg je dus gegarandeerd een eerlijk en kwalitatief hoogwaardig product.

Bestelgemak

Een van de beste dingen van Inamood is hun online winkel. Het bestellen van vlees was nog nooit zo gemakkelijk. Ik kan mijn bestellingen online plaatsen en ze worden binnen enkele dagen gekoeld bij mij thuis afgeleverd. Dit bespaart me tijd en moeite en zo heb ik weer meer tijd om lekkere, nieuwe recepten te bedenken. Nice!

Nu we het toch over recepten hebben… een andere geweldige functie van de website van Inamood is hun receptenpagina. Hier vind je tal van recepten en tips om te koken met het vlees van Inamood. Zelfs ik heb hier nog het één en ander kunnen leren – zo leuk! Het is dus geweldig om te zien dat Inamood niet ‘zomaar’ een online slagerij is, maar ook een bron van inspiratie en ideeën voor het koken.

inamood het beste vlees voor caribische recepten

In het kort…

Als je op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardig vlees, dan is Inamood de beste online slagerij. Hun toewijding aan kwaliteit, ethische praktijken en voedselveiligheid zorgt ervoor dat je een eerlijk en heerlijk product krijgt. Het bestellen van vlees bij Inamood is eenvoudig en handig en hun receptenpagina biedt tal van ideeën. Ik ben erg blij dat ik de website heb ontdekt en ik weet zeker dat andere vleesliefhebbers er net zo van zullen genieten als ik.

  • Dit artikel is tot stand gekomen i.s.m. een bedrijf of merk

Social media

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe recepten? Volg me dan op FACEBOOK, INSTAGRAM, TIKTOK of PINTEREST. Hier plaats ik leuke updates, nieuwtjes en tips die bij de recepten horen.

Voor de nieuwste video's kun je je gratis abonneren op mijn YOUTUBE kanaal.


Translate »
error: Alert: Content is protected !!
Dankjewel!
Wat leuk dat je het recept hebt gedeeld... zo wordt onze Antilliaanse keuken steeds bekender! :)