Antilliaanse viskroketten krokechi di piska recept

Antilliaanse viskroketten

door Linda Terrizzi

Deze Antilliaanse viskroketten zijn een heerlijke snack. Je kunt ze zó eten, op een broodje, of als deel van de avondmaaltijd. Ze worden gemaakt van witvis… bijvoorbeeld kabeljauw. Deze vis heeft een zachte smaak, waardoor je de andere ingrediënten ook nog goed kunt proeven.

Qua uiterlijk lijken ze een beetje op vissticks. Toch smaken ze heel anders. De vis wordt in deze kroketten namelijk op smaak gebracht met allerlei groenten en kruiden. Het is een heerlijk recept dat écht even ‘anders dan anders’ is.Mild of pittig?

Houd je van mild eten of ga je juist voor pittig? Je kunt voor extra pittigheid namelijk een stukje madame Jeanette peper toevoegen aan de vulling van de kroketten. Naar eigen smaak dus… dat is het fijne van snacks zelf maken!

Recept voor Antilliaanse viskroketten

Dit recept is terug te vinden in ons kookboek ‘De complete Antilliaanse keuken‘. Natuurlijk in het eerste hoofdstuk, waarin alle lekkere Antilliaanse snacks staan. Wist je trouwens dat er in ons boek maar liefst 300 (!) recepten staan uit de keuken van Aruba, Bonaire en Curaçao?

Het is het resultaat van 7 jaar research en we durven nu dan ook eindelijk te zeggen dat we de Antilliaanse keuken écht in z’n geheel hebben “gevangen”. Klik op de afbeelding hieronder om meer over het boek te weten te komen:

de complete antilliaanse keuken kookboek jurino ignacio

Welke recepten staan wél online?

Vind je het jammer dat het recept voor de viskroketten alleen in ons boek staat en wil je nu al aan de slag met een lekkere, Antilliaanse snack? Deze recepten staan wel op de site & kunnen dus meteen worden gemaakt:


Social media

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe recepten? Volg me dan op FACEBOOK, INSTAGRAM, TIKTOK of PINTEREST. Hier plaats ik leuke updates, nieuwtjes en tips die bij de recepten horen.

Voor de nieuwste video's kun je je gratis abonneren op mijn YOUTUBE kanaal.


Informatie:
Recept
Antilliaanse viskroketten / krokèchi di piská recept
Auteur
Geplaatst op
Bereiding
Kooktijd
Klaar in
Waardering
51star1star1star1star1star Based on 1019 Review(s)

Probeer dit ook eens...

Translate »
error: Alert: Content is protected !!
Dankjewel!
Wat leuk dat je het recept hebt gedeeld... zo wordt onze Antilliaanse keuken steeds bekender! :)