Tentalaria di pinda is de goedkope, maar minstens-net-zo-lekkere (en écht Antilliaanse!) versie van marsepein. Het is heel makkelijk te maken en geliefd door jong en oud. Van ons recept maak je ongeveer 30 tentalaria’s zo groot als een pingpongbal. Verras je gasten eens met deze authentiek Antilliaanse lekkernij. Ze zullen zweren dat je net terug bent van een vakantie op één van de eilanden.
HET RECEPT VOOR TENTALARIA DI PINDA
Het recept voor de tentalaria van pinda (én de versie met cashewnoten!) vind je in ons kookboek ‘Nos Kushina Krioyo‘.
SUIKER / KEUKENTHERMOMETERS:
Voor de meeste snoep- en caramelrecepten is een goede keukenthermometer onmisbaar. Toch hoeven deze niet duur te zijn! Wij gebruiken zelf al jaren de thermometer links onder:
SOULFOOD Recepten
Heb je onze nieuwe website SOULFOOD.NL al gezien? Daarop vind je nog véél meer lekkere recepten die niet allemaal uit de Antilliaanse keuken komen!
Social media
Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe recepten? Vergeet ons dan niet te volgen op FACEBOOK, PINTEREST of INSTAGRAM. Hier plaatsen we elke dag leuke updates, nieuwtjes en tips die bij de recepten horen.
Voor de nieuwste video's kun je je gratis abonneren op ons YOUTUBE kanaal.