Home Receptenfeest Tentalaria di pinda – pinda snoep
tentalaria di pinda antilliaans snoepgoed pinda's antilliaans-eten.nl jurino

Tentalaria di pinda – pinda snoep

door Linda Terrizzi

Tentalaria di pinda is de goedkope, maar minstens-net-zo-lekkere (en écht Antilliaanse!) versie van marsepein. Het is heel makkelijk te maken en geliefd door jong en oud. Van ons recept maak je ongeveer 30 tentalaria’s zo groot als een pingpongbal. Verras je gasten eens met deze authentiek Antilliaanse lekkernij. Ze zullen zweren dat je net terug bent van een vakantie op één van de eilanden.

HET RECEPT VOOR TENTALARIA DI PINDA

Het recept voor de tentalaria van pinda (én de versie met cashewnoten!) vind je in ons kookboek ‘Nos Kushina Krioyo‘.


SUIKER / KEUKENTHERMOMETERS:

Voor de meeste snoep- en caramelrecepten is een goede keukenthermometer onmisbaar. Toch hoeven deze niet duur te zijn! Wij gebruiken zelf al jaren de thermometer links onder:


Social media

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe recepten? Vergeet ons dan niet te volgen op FACEBOOK, PINTEREST of INSTAGRAM. Hier plaatsen we elke dag leuke updates, nieuwtjes en tips die bij de recepten horen.

Voor de nieuwste video's kun je je gratis abonneren op ons YOUTUBE kanaal.


Meer lekkere recepten...

Deze website gebruikt cookies. Is dat ok? Ja, prima! lees meer

Dankjewel!
Wat leuk dat je het recept hebt gedeeld... zo wordt onze Antilliaanse keuken steeds bekender! :)
Send this to a friend