Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home collectiesDe lekkerste kerstgerechten Djente di Kacho (kokossnoep)
djente di kacho antilliaans snoepgoed kokosnoot kokos kokosblokjes jurino antilliaans-eten.nl

Djente di Kacho (kokossnoep)

door Linda Terrizzi

Djente di Kacho (letterlijk vertaald: tand van een hond) is één van de vele ‘kos dushi’ die je op de Antillen kunt kopen. Het originele recept komt uit Jamaica, waar dit snoepgoed Coconut Drops wordt genoemd.

Het is heel makkelijk zelf te maken – serveer dit op een feestje en  iedereen zal denken dat je net op reis bent geweest en een paar stukjes hebt meegenomen vanuit de zonnige Antillen.

HET RECEPT VOOR DJENTE DI KACHO:

Het recept van de traditionele Antilliaanse ‘djente di kachó’ is terug te vinden in ons kookboek ‘De complete Antilliaanse keuken‘. Wist je dat er in dat boek maar liefst 300 (!) recepten staan uit de keuken van Aruba, Bonaire en Curaçao?

Het is het resultaat van 7 jaar research en we durven nu dan ook eindelijk te zeggen dat we de Antilliaanse keuken écht in z’n geheel hebben “gevangen”. Klik op de afbeelding hieronder om meer over het boek te weten te komen:

de complete antilliaanse keuken kookboek jurino ignacio


Probeer ook eens

Gek op Antilliaans snoepgoed? Probeer dan ook eens ons recept voor deze heerlijke, traditionele fudge (ko’i lechi kayente)!


Social media

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe recepten? Vergeet ons dan niet te volgen op FACEBOOK, PINTEREST of INSTAGRAM. Hier plaatsen we elke dag leuke updates, nieuwtjes en tips die bij de recepten horen.

Voor de nieuwste video’s kun je je gratis abonneren op ons YOUTUBE kanaal.

Informatie:
recipe image
Recept
Djente di kachó - Antilliaans snoepgoed met kokos recept
Auteur
Geplaatst op
Bereiding
Kooktijd
Klaar in
Waardering
41star1star1star1stargray Gebaseerd op 598 review(s)

Meer lekkere recepten...

Translate »