Home collectiesDe lekkerste kerstgerechten Djente di Kacho (kokossnoep)
djente di kacho antilliaans snoepgoed kokosnoot kokos kokosblokjes jurino antilliaans-eten.nl

Djente di Kacho (kokossnoep)

door Linda Terrizzi

Djente di Kacho (letterlijk vertaald: tand van een hond) is één van de vele ‘kos dushi’ die je op de Antillen kunt kopen. Het originele recept komt uit Jamaica, waar dit snoepgoed Coconut Drops wordt genoemd.

Het is heel makkelijk zelf te maken – serveer dit op een feestje en  iedereen zal denken dat je net op reis bent geweest en een paar stukjes hebt meegenomen vanuit de zonnige Antillen.

HET RECEPT VOOR DJENTE DI KACHO:

Het recept van de traditionele Antilliaanse ‘djente di kachó’ is terug te vinden in ons kookboek ‘De complete Antilliaanse keuken‘. Wist je dat er in dat boek maar liefst 300 (!) recepten staan uit de keuken van Aruba, Bonaire en Curaçao?

Het is het resultaat van 7 jaar research en we durven nu dan ook eindelijk te zeggen dat we de Antilliaanse keuken écht in z’n geheel hebben “gevangen”. Klik op de afbeelding hieronder om meer over het boek te weten te komen:

de complete antilliaanse keuken kookboek jurino ignacio


Probeer ook eens

Gek op Antilliaans snoepgoed? Probeer dan ook eens ons recept voor deze heerlijke, traditionele fudge (ko’i lechi kayente)!


Social media

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe recepten? Vergeet ons dan niet te volgen op FACEBOOK, PINTEREST of INSTAGRAM. Hier plaatsen we elke dag leuke updates, nieuwtjes en tips die bij de recepten horen.

Voor de nieuwste video’s kun je je gratis abonneren op ons YOUTUBE kanaal.

Informatie:
recipe image
Recept
Djente di kachó - Antilliaans snoepgoed met kokos recept
Auteur
Geplaatst op
Bereiding
Kooktijd
Klaar in
Waardering
51star1star1star1star1star Gebaseerd op 947 review(s)

SOULFOOD Recepten

Heb je onze nieuwe website SOULFOOD.NL al gezien? Daarop vind je nog véél meer lekkere recepten die niet allemaal uit de Antilliaanse keuken komen!

Social media

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe recepten? Vergeet ons dan niet te volgen op FACEBOOK, PINTEREST of INSTAGRAM. Hier plaatsen we elke dag leuke updates, nieuwtjes en tips die bij de recepten horen.

Voor de nieuwste video's kun je je gratis abonneren op ons YOUTUBE kanaal.


Meer lekkere recepten...

DutchEnglish
error: Alert: Content is protected !!
Dankjewel!
Wat leuk dat je het recept hebt gedeeld... zo wordt onze Antilliaanse keuken steeds bekender! :)
Send this to a friend