aardbeientaart antilliaanse taart recept

Aardbeientaart

door Linda Terrizzi

Deze aardbeientaart draait de standaard kleuren om: zoete room en verse aardbeien door het beslag! Hoeveel leuker is dat dan een bleke cake met aardbeienfrosting?

Deze taart verrast je gasten door de standaard combinatie van cake met aardbeienfrosting helemaal om te draaien: de aardbeien gaan bij ons door het beslag, en dát proef je! De frosting wordt gemaakt van (onder andere) roomkaas. Dit zorgt voor een prachtige witte wolk in het midden en bovenop de taart, mmm…

Recept voor aardbeientaart

Deze aardbeientaart is één van de heerlijke, zoete gerechten uit ons kookboek ‘Hé Dushi’. In het boek vind je 188 pagina’s met onweerstaanbare taarten, koekjes en desserts. Zoete gerechten om te verleiden dus!

Het boek bevat 6 hoofdstukken met elk een ander thema: zoet ontbijt, persoonlijke favorieten, lekkernijen uit Ierland, Antilliaans gebak, chocolade-liefde en een hoofdstuk met fruitige dingen. De aardbeientaart is natuurlijk in het laatste hoofdstuk te vinden.

Wil je meer weten over boek? Wil je er alvast even digitaal doorheen bladeren, óf wil je een exemplaar bestellen? Dat kan allemaal door op de foto hieronder te klikken:


Probeer ook eens

Ben je gek op taarten met fruit? Probeer dan ook eens onze traditionele ananastaart of deze taart met limoen!


Social media

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe recepten? Vergeet ons dan niet te volgen op FACEBOOK, PINTEREST of INSTAGRAM. We delen daar elke dag leuke nieuwtjes, recepten, tips en andere updates. Wanneer je ons volgt, ben je ook altijd als eerste op de hoogte van nieuwe workshops en cursussen – en natuurlijk van onze andere aanbiedingen!

Voor de nieuwste video’s kun je je gratis abonneren op ons YOUTUBE kanaal. Hier kun je video’s zien waarbij we uitleggen hoe je bepaalde recepten bereidt, of hoe je Antilliaanse gerechten kunt bewaren. Hopelijk snel tot ziens op één van de platforms!


Social media

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe recepten? Volg me dan op FACEBOOK, INSTAGRAM, TIKTOK of PINTEREST. Hier plaats ik leuke updates, nieuwtjes en tips die bij de recepten horen.

Voor de nieuwste video's kun je je gratis abonneren op mijn YOUTUBE kanaal.


Probeer dit ook eens...

Translate »
error: Alert: Content is protected !!
Dankjewel!
Wat leuk dat je het recept hebt gedeeld... zo wordt onze Antilliaanse keuken steeds bekender! :)