Home Receptenbijgerecht rijstepap
blank

rijstepap

door Linda Terrizzi

Antillianen zijn -net als Nederlanders- dól op pap. Onze nationale pap wordt gemaakt van een speciale soort sorghum, een graan dat wij zelf ‘Maishi chikí’ (kleine maïs) hebben genoemd. Dit graag kun je buiten de Antillen bijna nergens vinden. Gelukkig is er daarom deze tropische versie van rijstepap. Minstens zo geliefd, maar natuurlijk is het veel makkelijker om aan de ingrediënten te komen. 

Met de tropische smaken van kokos en limoen waan je je zó weer in de Cariben.

Je vindt het recept voor de rijstepap in ons kookboek ‘Nos Kushina Krioyo‘, op pagina 36.


Social media

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe recepten? Vergeet ons dan niet te volgen op FACEBOOK, PINTEREST of INSTAGRAM. Hier plaatsen we elke dag leuke updates, nieuwtjes en tips die bij de recepten horen.

Voor de nieuwste video's kun je je gratis abonneren op ons YOUTUBE kanaal.


Meer lekkere recepten...

Deze website gebruikt cookies. Is dat ok? Ja, prima! lees meer

Dankjewel!
Wat leuk dat je het recept hebt gedeeld... zo wordt onze Antilliaanse keuken steeds bekender! :)
Send this to a friend