Home Receptennagerecht Li di caramel – Karamel ijsjes
blank

Li di caramel – Karamel ijsjes

door Linda Terrizzi

We maken onze ‘li’ in allerlei smaken, maar deze versie met caramel is toch wel een héle lekkere! We koken een pudding die smaakt naar ko’i lechi en laten deze bevriezen in de klassieke vormpjes.

Deze simpele ijsjes zijn zeker weten een succes. Je kunt ze in kleine, plastic bekertjes invriezen (met of -traditioneel zonder- ijsstokje) Je vindt het recept voor li di caramel op pagina 129 van het kookboek Nos Kushina Moderno.


SOULFOOD Recepten

Heb je onze nieuwe website SOULFOOD.NL al gezien? Daarop vind je nog véél meer lekkere recepten die niet allemaal uit de Antilliaanse keuken komen!

Social media

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe recepten? Vergeet ons dan niet te volgen op FACEBOOK, PINTEREST of INSTAGRAM. Hier plaatsen we elke dag leuke updates, nieuwtjes en tips die bij de recepten horen.

Voor de nieuwste video's kun je je gratis abonneren op ons YOUTUBE kanaal.


Meer lekkere recepten...

Deze website gebruikt cookies. Is dat ok? Ja, prima! lees meer

Translate »
Dankjewel!
Wat leuk dat je het recept hebt gedeeld... zo wordt onze Antilliaanse keuken steeds bekender! :)
Send this to a friend