Li di caramel – Karamel ijsjes

door Linda Terrizzi

We maken onze ‘li’ in allerlei smaken, maar deze versie met caramel is toch wel een héle lekkere! We koken een pudding die smaakt naar ko’i lechi en laten deze bevriezen in de klassieke vormpjes.

Deze simpele ijsjes zijn zeker weten een succes. Je kunt ze in kleine, plastic bekertjes invriezen (met of -traditioneel zonder- ijsstokje) Je vindt het recept voor li di caramel op pagina 129 van het kookboek Nos Kushina Moderno.


Social media

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe recepten? Volg me dan op FACEBOOK, INSTAGRAM, TIKTOK of PINTEREST. Hier plaats ik leuke updates, nieuwtjes en tips die bij de recepten horen.

Voor de nieuwste video's kun je je gratis abonneren op mijn YOUTUBE kanaal.


Probeer dit ook eens...

Translate »
error: Alert: Content is protected !!
Dankjewel!
Wat leuk dat je het recept hebt gedeeld... zo wordt onze Antilliaanse keuken steeds bekender! :)