Djente di Kacho (letterlijk vertaald: tand van een hond) is één van de vele ‘kos dushi’ die je op de Antillen kunt kopen. Het originele recept komt uit Jamaica, waar dit snoepgoed Coconut Drops wordt genoemd.
Het is heel makkelijk zelf te maken – serveer dit op een feestje en iedereen zal denken dat je net op reis bent geweest en een paar stukjes hebt meegenomen vanuit de zonnige Antillen.
HET RECEPT VOOR DJENTE DI KACHO:
Het recept van de traditionele Antilliaanse ‘djente di kachó’ is terug te vinden in ons kookboek ‘De complete Antilliaanse keuken‘. Wist je dat er in dat boek maar liefst 300 (!) recepten staan uit de keuken van Aruba, Bonaire en Curaçao?
Het is het resultaat van 7 jaar research en we durven nu dan ook eindelijk te zeggen dat we de Antilliaanse keuken écht in z’n geheel hebben “gevangen”. Klik op de afbeelding hieronder om meer over het boek te weten te komen:
Probeer ook eens
Gek op Antilliaans snoepgoed? Probeer dan ook eens ons recept voor deze heerlijke, traditionele fudge (ko’i lechi kayente)!
Social media
Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe recepten? Vergeet ons dan niet te volgen op FACEBOOK, PINTEREST of INSTAGRAM. Hier plaatsen we elke dag leuke updates, nieuwtjes en tips die bij de recepten horen.
Voor de nieuwste video’s kun je je gratis abonneren op ons YOUTUBE kanaal.
Social media
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe recepten? Volg me dan op FACEBOOK, INSTAGRAM, TIKTOK of PINTEREST. Hier plaats ik leuke updates, nieuwtjes en tips die bij de recepten horen.
Voor de nieuwste video's kun je je gratis abonneren op mijn YOUTUBE kanaal.





