Home Receptengebak Pandushi – Antilliaans krentenbrood
blank

Pandushi – Antilliaans krentenbrood

door Linda Terrizzi

Deze zoete krentenbroodjes zijn een traditionele lekkernij op de Antillen.

Ze worden gemaakt van luchtig gistdeeg met rozijnen en suiker. Bij elke bakker of ‘panederia’ kun je deze pandushi én de pandushi di kokolishi vinden. Je vindt het recept voor deze traditionele pandushi in ons kookboek, Nos Kushina Moderno.


SOULFOOD Recepten

Heb je onze nieuwe website SOULFOOD.NL al gezien? Daarop vind je nog véél meer lekkere recepten die niet allemaal uit de Antilliaanse keuken komen!

Social media

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe recepten? Vergeet ons dan niet te volgen op FACEBOOK, PINTEREST of INSTAGRAM. Hier plaatsen we elke dag leuke updates, nieuwtjes en tips die bij de recepten horen.

Voor de nieuwste video's kun je je gratis abonneren op ons YOUTUBE kanaal.


Meer lekkere recepten...

Deze website gebruikt cookies. Is dat ok? Ja, prima! lees meer

Translate »
Dankjewel!
Wat leuk dat je het recept hebt gedeeld... zo wordt onze Antilliaanse keuken steeds bekender! :)
Send this to a friend