Home Receptengebak Coconut marshmallow cheesecake
coconut marshmallow cheesecake

Coconut marshmallow cheesecake

door Linda Terrizzi

Deze coconut marshmallow cheesecake van Erseline Principaal bestaat uit 3 lagen: Een bodem van gebroken koekjes, daarboven een laag cheesecake met kokossmaak en bovenop ligt een dikke laag zelfgemaakte marshmallow. De lagen worden samengehouden met een dun laagje frisse kersenjam.

Banketbakker

Erseline is inmiddels volleerd banketbakker en dát kun je proeven! Ze maakt ze mooiste creaties en één daarvan is deze heerlijke over-the-top cheesecake. We hadden het voorrecht om haar te ontmoeten en te interviewen voor ons kookboek. Het recept dat ze wilde delen bleek niets minder dan fantastisch te zijn! Het is dan ook absoluut een geweldige aanvulling op de andere recepten in ons boek.

 coconut marshmallow cheesecake antilliaanse recepten

Het recept voor de coconut marshmallow cheesecake

Het recept voor deze taart is flink uitgebreid – perfect dus voor wanneer je eens lekker de tijd hebt om naar hartelust te bakken. Het kostte ons dan ook best veel moeite om Erseline’s uitgebreide beschrijving op één pagina van ons kookboek te laten passen. Maar… het is (uiteindelijk) gelukt! Met Erseline’s goede tips en heldere beschrijving lukt het iedereen om ook zo’n heerlijke taart op tafel te toveren.

De taart combineert de Caribische smaken van kokosnoot, limoen met frisse kersenjam. De ‘coconut marshmallow cheesecake’ is een geweldige taart voor wie eens flink wil uitpakken. Je vindt het recept voor deze cheesecake in ons kookboek, Nos Kushina Moderno.

Interview met Erseline

Toen we Erseline’s recept hebben gekregen, leek het ons leuk om meteen ook een interview met deze jonge banketbakker te houden. Erseline is namelijk een heel ambitieuze jonge vrouw met grootste plannen om in Aruba haar eigen bakkerij te beginnen. En dat is ook niet vreemd; óók haar vader zit al jaren in het bakkersvak. Al sinds jaar en dag maakte Erseline’s vader de lekkerste Antilliaanse broodjes, taarten en gebak. Soms hielp de hele familie mee bij het maken van deze lekkernijen.

Het resultaat van het interview kun je zien in onderstaande video:


SOULFOOD Recepten

Heb je onze nieuwe website SOULFOOD.NL al gezien? Daarop vind je nog véél meer lekkere recepten die niet allemaal uit de Antilliaanse keuken komen!Social media

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe recepten? Vergeet ons dan niet te volgen op FACEBOOK, PINTEREST of INSTAGRAM. Hier plaatsen we elke dag leuke updates, nieuwtjes en tips die bij de recepten horen.

Voor de nieuwste video's kun je je gratis abonneren op ons YOUTUBE kanaal.


Meer lekkere recepten...

DutchEnglish
error: Alert: Content is protected !!
Dankjewel!
Wat leuk dat je het recept hebt gedeeld... zo wordt onze Antilliaanse keuken steeds bekender! :)
Send this to a friend