Home Blog Boeklancering: 11 mei bij Donner Rotterdam
boeklancering jurino ignacio donner rotterdam de complete antilliaanse keuken

Boeklancering: 11 mei bij Donner Rotterdam

door Linda Terrizzi

Op 11 mei was de boeklancering van ons nieuwe kookboek ‘De complete Antilliaanse keuken’ bij boekhandel Donner in Rotterdam. Van 16:00 uur tot 17:30 uur kon je er terecht om je exemplaar van het boek te bemachtigen, het te laten signeren, iets lekkers te proeven en natuurlijk wat foto’s te maken.

Wat was het een feest! Er zijn die dag zóveel mensen langsgekomen die we tot dan toe alleen maar via internet ‘kenden’. Sommige mensen volgden ons al jaren en anderen waren er “pas net bij”, maar zonder uitzondering was het geweldig om jullie daar te zien!

Foto’s van de boeklancering

Hieronder vind je enkele foto’s van de boeklancering. We hebben het enorm naar ons zin gehad en we hopen natuurlijk dat dat voor jullie ook geldt. Het was gezellig druk in de winkel, dat zie je wel aan deze leuke plaatjes:

blank
blank
blank

Chef Helmi Smeulders

Als klap op de vuurpijl kwam chefkok Helmi Smeulders ook nog even langs. Ook zij had die dag namelijk een boekpresentatie in Rotterdam en ze kwam ons een exemplaar van haar nieuwe boek aanbieden. Dát werd natuurlijk ruilen.

Helmi woont en werkt al 20 jaar op Curaçao als chefkok in haar eigen restaurant. Daarnaast maakte ze 2 kookboeken met recepten die gebruikmaken van lokale, Curaçaose ingrediënten… met haar eigen twist natuurlijk!

blank

De complete Antilliaanse keuken

Ben je benieuwd geworden naar ons boek?

De complete Antilliaanse keuken‘ bevat maar liefst 300 (!) recepten uit de keuken van Aruba, Bonaire en Curaçao. Het is ‘t resultaat van 7 jaar research en we durven nu dan eindelijk te zeggen “dit is het!” – echt de complete Antilliaanse keuken, dus!

Je kunt alle informatie over het boek terugvinden door op de afbeelding hieronder te klikken:

de complete antilliaanse keuken kookboek jurino ignacio

SOULFOOD Recepten

Heb je onze nieuwe website SOULFOOD.NL al gezien? Daarop vind je nog véél meer lekkere recepten die niet allemaal uit de Antilliaanse keuken komen!

Social media

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe recepten? Vergeet ons dan niet te volgen op FACEBOOK, PINTEREST of INSTAGRAM. Hier plaatsen we elke dag leuke updates, nieuwtjes en tips die bij de recepten horen.

Voor de nieuwste video's kun je je gratis abonneren op ons YOUTUBE kanaal.


Meer lekkere recepten...

DutchEnglish
error: Alert: Content is protected !!
Dankjewel!
Wat leuk dat je het recept hebt gedeeld... zo wordt onze Antilliaanse keuken steeds bekender! :)
Send this to a friend