Home Receptenbijgerecht Pan Fransés – traditionele broodjes
blank

Pan Fransés – traditionele broodjes

door Linda Terrizzi

De pan Franses is één van de meest bekende broodjes van de Antillen. Gebaseerd op ‘Frans brood’ (vandaar de naam) maar stiekem toch echt heel iets anders.

In ons recept maken we de pan franses ‘the right way’, dus met een voordeeg en een basisdeeg. Hierdoor moet je wel ‘n dag van tevoren beginnen met het recept, maar het wordt vele malen lekkerder dan met een snel gemaakt/gerezen deeg.

Je vindt het recept voor Pan Franses in ons kookboek Nos Kushina Krioyo.


SOULFOOD Recepten

Heb je onze nieuwe website SOULFOOD.NL al gezien? Daarop vind je nog véél meer lekkere recepten die niet allemaal uit de Antilliaanse keuken komen!

Social media

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe recepten? Vergeet ons dan niet te volgen op FACEBOOK, PINTEREST of INSTAGRAM. Hier plaatsen we elke dag leuke updates, nieuwtjes en tips die bij de recepten horen.

Voor de nieuwste video's kun je je gratis abonneren op ons YOUTUBE kanaal.


Meer lekkere recepten...

Deze website gebruikt cookies. Is dat ok? Ja, prima! lees meer

Translate »
Dankjewel!
Wat leuk dat je het recept hebt gedeeld... zo wordt onze Antilliaanse keuken steeds bekender! :)
Send this to a friend