Contact opnemen

door Linda Terrizzi
cc

  SAMENWERKEN

Wil je een (zakelijke) samenwerking met ons aangaan? Wat leuk! In dat geval verwijs ik je graag door naar deze pagina, waar alle belangrijke informatie op te vinden is. Direct contact opnemen met een idee of voorstel mag natuurlijk ook. Stuur ons een mail op linda@soulfood.nl

  ADVERTEREN

Adverteren op Antilliaans-Eten.nl is ook een mogelijkheid die we bieden. Ook voor het plaatsen van een advertentie of het laten schrijven van een advertorial kun je terecht op onze speciale pagina over samenwerkingen.


 

  INKOOP BOEKEN / WHOLESALE

Wil je één van onze kookboeken inkopen voor doorverkoop in jouw winkel of webshop? Neem dan contact op met uitgeverij Terrizzi

  PUBLICATIES OF INTERVIEW

Voor media aanvragen, aanvragen voor een interview óf voor het publiceren van één van onze recepten kun je ons bereiken op info@soulfood.nl. Meteen onze mediakit aanvragen? Dat kan hier! Daar kun je in één oogopslag alle relevante info over ons en de website vinden!


 

  VRAGEN OVER EEN RECEPT

Heb je vragen over één van onze recepten, een bepaald ingrediënt of ben je op zoek naar bewaaradvies? Bekijk dan eerst deze lijst met veelgestelde vragen. Wie weet staat het antwoord daar al tussen! 

Translate »
error: Alert: Content is protected !!