Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Contact opnemen

RECEPTEN & KOOKBOEKEN

Heb je een vraag, opmerking of tip over één van onze recepten?  Of wil je meer weten over onze kookboeken en het bestelproces?

SAMENWERKING

Ben je geïnteresseerd in een (zakelijke) samenwerking? Dat is bijna altijd mogelijk! Jurino is te benaderen voor het geven van interviews, workshops, lezingen en meer. Je kunt hierover contact opnemen met ons via info@antilliaans-eten.nl


PAKKETJES / PRODUCT REVIEWEN

Wil je Jurino een pakketje met samples of een exemplaar van je product toesturen voor een review? Dat kan! Je kunt zijn adresgegevens opvragen door een mail te sturen naar info@antilliaans-eten.nl.

Let op: Door de grote hoeveelheid aanvragen kan een plaatsing op onze website niet altijd gegarandeerd worden.


ADVERTEREN

Om er zeker van te zijn dat een (positief) artikel over jouw bedrijf, product of dienst wordt geplaatst, is het mogelijk om op antilliaans-eten.nl te adverteren. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • gesponsord artikel
  • winactie
  • kortingscode
  • product placement
  • …of een ander leuk idee!

Wat wij kunnen bieden is een enorm bereik bij een publiek dat zich bezighoudt met koken, bakken en lekker eten. Vanzelfsprekend zijn al onze marketing-uitingen positief en van hoge kwaliteit


ONS BEREIK

Wij hebben een totaal bereik van 330.700 bezoekers. (cijfers bijgewerkt op 3 februari 2019) Deze zijn als volgt verdeeld over onze kanalen:


Ben je geïnteresseerd geworden in het plaatsen van een advertentie of een andere vorm van samenwerken?

samenwerking samenwerken met antilliaans-eten.nl antilliaans eten jurino ignacio
Translate »