Home Contact opnemen

Contact opnemen

door Linda Terrizzi

Lieve lezer,

Onze pagina wordt maandelijks zo’n 180.000x bezocht. Dat betekent dat er héél veel mensen naar kijken en dat er ook héél veel vragen worden gesteld. Helaas hebben wij geen klantenservice team tot onze beschikking en dat betekent dat wij alle mails ZELF beantwoorden. Je voelt ‘m misschien al een beetje aankomen:

We zouden het heel fijn vinden wanneer je eerst de volgende veelgestelde vragen bekijkt. Misschien staat het antwoord op je vraag er al tussen en ben je direct geholpen. Zo niet, scroll dan naar beneden om naar het contactformulier te gaan.

Veelgestelde vragen

ETEN & RECEPTEN

Kan ik bij jullie Antilliaans eten, hapjes of taarten bestellen?

– Helaas! Je kunt bij ons geen eten bestellen.



Kan ik *** van tevoren maken en invriezen?”

– De meeste Antilliaanse hapjes kun je prima van tevoren maken en (rauw) invriezen. Pastechi, Johnny Cake, kaasballetjes, loempia’s en kroketten/bitterballen kunnen dan op een later tijdstip -nog bevroren- in de hete olie worden afgebakken. Ook taarten, koekjes en ander gebak kunnen heel goed (in een afgesloten doos) in de vriezer worden bewaard tot later. Wat je écht NIET moet invriezen? Kesio en salades op basis van aardappel! Meer weten? Bekijk onze video!



Waar kan ik een bepaald ingrediënt kopen?

– De meeste ingrediënten uit onze recepten kun je in de supermarkt vinden. Voor alle ingrediënten die je daar niet vindt, verwijzen we je graag door naar de webshop van Amazing Oriental. Zij bezorgen je exotische producten gratis thuis vanaf €35,-



Ik heb problemen met taart/cake bakken. Wat doe ik verkeerd?

– We hebben de meeste problemen (én hun oplossingen!) bij het maken van taart en cake in dit artikel voor je op ‘n rijtje gezet. 



Ik heb problemen met Johnny Cakes bakken. Wat doe ik verkeerd?

– We hebben de meest voorkomende problemen (én hun oplossingen!) bij het maken van Johnny Cakes in dit artikel voor je op ‘n rijtje gezet. 



Ik mag geen alcohol gebruiken. Kan ik de drank in *** vervangen?”

– In bijna alle (zoete) recepten kun je de alcohol, meestal rum, vervangen door eenzelfde hoeveelheid water met 2 theelepels suiker en een dopje rum-essence. Dit werkt prima voor kesio, bolo di pruimu, ponche crema of bijvoorbeeld tèrt. Het enige gerecht waarbij de alchohol écht niet vervangen kan worden is de Bolo Pretu



Kun je een recept uit het kookboek naar me mailen?

– Nee, wij versturen geen recepten per mail. Want 180.000 lezers x “even dat ene recept mailen” = 180.000 recepten per maand.

We begrijpen dat je graag ‘n recept uit het boek wilt maken zonder het boek daarvoor te kopen, maar we kunnen hier helaas geen gehoor aan geven. Is ook niet echt een redelijke vraag, toch? We hebben enorm veel werk gehad aan het boek en we geloven dat het zijn prijs méér dan waard is. Ben je niet bereid om het aan te schaffen? Geen probleem – er staan nog genoeg gratis recepten op de site!

…En nee, een verhaal over “boeken die toevallig nét in een verhuisdoos zitten”,  of dat je “het gerecht echt vandaag wilt maken, terwijl morgen het bestelde boek pas aankomt” gaat helaas ook niet helpen. Je bent niet de eerste die het probeert ;)



Ik ben op zoek naar het recept voor ***

– Je kunt de zoekfunctie op onze website gebruiken om te zoeken op naam van een gerecht, óf op ingrediënt! Op de computer vind je de zoekbalk bovenaan in het menu aan de rechterkant van je scherm. Bekijk je de site op een telefoon? Dan vind je de zoekbalk als eerste keuze in het menu bovenaan.

ONZE KOOKBOEKEN


In welke taal zijn de boeken geschreven?”

– Alle boeken zijn 100% Nederlands! Een vertaling staat op dit moment nog niet op de planning.



Zijn de kookboeken ook op de Antillen verkrijgbaar?

– Jazeker! Je kunt onze kookboeken ook in lokale winkels op de Antillen kopen. Op Aruba kan dat bij Cookings Aruba – op Bonaire bij Addo’s en op Curaçao bij Mensing’s Caminada en Bruna Zuikertuintje.



Welke recepten
staan er in de boeken?

– Op de productpagina van elk boek kun je de inhoudsopgave bekijken óf een video bekijken waarin we elke pagina van het boek al even laten zien. Zo weet je meteen welke recepten je kunt verwachten!

DE WEBSITE


Waarom kan ik jullie recepten niet kopiëren of opslaan?

– In verband met auteursrecht zijn onze recepten beveiligd tegen kopiëren. Als je tóch graag een collectie van onze recepten wilt hebben, zou je kunnen overwegen om 1 van onze kookboeken aan te schaffen.



Hoe kan ik een bepaald recept vinden?

– Je kunt een recept vinden door in het menu te kijken naar het type gerecht. Ook kun je zoeken op ingrediënt of naam met de zoekfunctie op de homepage en in het menu.


 

WORKSHOPS / CURSUSSEN


Bieden jullie binnenkort workshops aan?

– Nee, op dit moment staan er geen nieuwe workshops op de planning. We hebben hier i.v.m. onze overige werkzaamheden helaas geen tijd voor.

ZAKELIJK / SAMENWERKING


Hebben jullie interesse in een linkruil?

– Nee. (nee, echt niet!) Antilliaans-Eten.nl heeft helaas geen pagina met links naar andere bedrijven. Het lukt ons daarom niet om aan een ‘linkruil’ deel te nemen.


 

Ik zou graag een interview afnemen / een artikel schrijven over Antilliaans Eten

– Dat kan (bijna) altijd! Je kunt hieronder doorklikken om naar het contactformulier te gaan.


 

Mag ik jullie recepten op mijn site zetten?

– Nee. We kunnen onze recepten helaas niet kosteloos beschikbaar stellen voor herpublicatie op andere websites. Mocht je één van onze recepten (+ bijbehorende foto’s) opnieuw online of offline willen publiceren, dan zijn daar licenties voor beschikbaar. Voor meer informatie kun je doorklikken naar het contactformulier en ons je specifieke situatie kenbaar maken. 

MIJN VRAAG STAAT ER NIET TUSSEN!

Zeker weten? In dat geval kun je je vraag stellen via ons contactformulier:

Deze website gebruikt cookies. Is dat ok? Ja, prima! lees meer