Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Traditionele Antilliaanse taarten

Onze Antilliaanse taarten zijn écht geweldig lekker! Ze zijn groot, machtig en lekker zoet.

We maken ze van cashewnoten, kokos, ananas of chocolade… welk recept ga jij als eerste proberen?



bolo di pampuna antilliaanse pompoentaart recept antilliaans-eten.nl jurino
bolo di pampuna – Antilliaanse pompoentaart
Bolo di pampuna is een lekker kruidige Antilliaanse taart gemaakt van pompoen. In de herfst zijn er weinig dingen lekkerder dan pompoen. Op de Antillen…
antilliaanse mankaron di coco koko traditionele kokoscake jurino antilliaans eten recept
Mankaron – traditionele kokoscake
Via Facebook werden we eraan herinnerd dat er op de Antillen niet één, maar twee soorten ‘mankaron’ bestaan. De eerste versie staat al jaren op…
bolo di red velvet - red velvet cake, red velvet taart recept antilliaans jurino
Red Velvet Cake
Ok, het is van oorsprong een taart uit de Verenigde Staten… maar net als met zoveel dingen is hij al heel lang ‘ingeburgerd’ op de…
bolo di ponche crema antilliaanse taart met likeur recept
Bolo di ponche crema – taart met Caribische likeur
Bolo di ponche crema is één van de traditionele Antilliaanse taarten. En eerlijk is eerlijk: wat is er nou méér Antilliaans dan een heerlijke Ponche…
bolo di tres leches cake antilliaans recept
Bolo di tres leches – taart met 3 soorten melk
De bolo di tres leches is écht wat anders… Deze heerlijke Zuid-Amerikaanse taart bevat 3 verschillende soorten melk:  slagroom, koffiemelk en gecondenseerde melk. Je maakt eerst…
bolo di caramel antilliaanse karamel taart recept jurino
bolo di caramel – Carameltaart
De bolo di caramel is een heerlijk zoete, Antilliaanse taart. Dit recept is voor heerlijke caramel-icing. We gebruiken gecondenseerde melk voor de échte Caribische smaak.…
Antilliaanse bolo di manteka (verjaardagstaart)
Bolo di manteka – Antilliaanse botercake
De Bolo di Manteka is de Antilliaanse versie van de Amerikaanse ‘pound cake’. Het recept is heel makkelijk te onthouden, omdat je van bijna alles…
Chateau – Arubaanse laagjestaart met chocolade
Waar de naam chateau vandaan komt, laat te raden over. Het betekent ‘kasteel’ in het Frans, maar deze taart lijkt daar in geen enkel opzicht…
bolo di ponche Caribe – taart met Caribische likeur
Deze taart op basis van het drankje ponche Caribe is een aanwinst voor elk feest. 
pan bolo boyo antilliaanse broodpudding recept
Pan bolo / boyo – Broodpudding
Ligt er nog oud brood in de kast en is het éigenlijk niet lekker meer om zo te eten? Niet weggooien! Upgrade het door er…

Trek in méér? Bekijk dan onze kookboeken:

Translate »