Home Receptenhoofdgerecht karbonade met ananassaus
blank

karbonade met ananassaus

door Linda Terrizzi

Porchòp (een misspelling van het Engelse pork chop!) wordt veel gegeten op de Antillen. Het is een mooi stukje vlees wat ook nog eens snel klaar is.

Met de heerlijke ananassaus wordt zelfs deze nederige karbonade een ware tropische sensatie. Je kunt de ‘porchòp’ eten met rijst, funchi of met bijvoorbeeld bami. Het recept voor Porchop ku sous di Anasa is te vinden op pagina 136 van het kookboek ‘Nos Kushina Moderno‘.

 


SOULFOOD Recepten

Heb je onze nieuwe website SOULFOOD.NL al gezien? Daarop vind je nog véél meer lekkere recepten die niet allemaal uit de Antilliaanse keuken komen!

Social media

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe recepten? Vergeet ons dan niet te volgen op FACEBOOK, PINTEREST of INSTAGRAM. Hier plaatsen we elke dag leuke updates, nieuwtjes en tips die bij de recepten horen.

Voor de nieuwste video's kun je je gratis abonneren op ons YOUTUBE kanaal.


Meer lekkere recepten...

Deze website gebruikt cookies. Is dat ok? Ja, prima! lees meer

Translate »
Dankjewel!
Wat leuk dat je het recept hebt gedeeld... zo wordt onze Antilliaanse keuken steeds bekender! :)
Send this to a friend