Kaas dumplings

door Linda Terrizzi

Wie zegt dat ‘balletjes in de soep’ altijd van vlees gemaakt moeten zijn? Vergeet de vermicelli én het vlees en vul je groentensoep met deze heerlijke dòmplin di keshi!

Ingrediënten:

  • 150gr. bloem
  • 1 theelepel suiker
  • 2 eieren
  • 100gr. geraspte kaas
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel zout
  • een takje peterselie, fijngesneden

Bereiding:

Meng de bloem, de suiker, de bakpoeder en het zout.



Kluts de eieren en meng deze met de kaas en de peterselie.

Voeg dit toe aan het bloemmengsel en kneed het geheel totdat een deeg ontstaat.

Vorm balletjes van het deeg en bewaar deze totdat de soep bijna klaar is.

Kook de dumplings de laatste 15 minuten met de soep mee. Eet smakelijk!



 


Social media

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe recepten? Volg me dan op FACEBOOK, INSTAGRAM, TIKTOK of PINTEREST. Hier plaats ik leuke updates, nieuwtjes en tips die bij de recepten horen.

Voor de nieuwste video's kun je je gratis abonneren op mijn YOUTUBE kanaal.


Probeer dit ook eens...

Translate »
error: Alert: Content is protected !!
Dankjewel!
Wat leuk dat je het recept hebt gedeeld... zo wordt onze Antilliaanse keuken steeds bekender! :)