bolo di tres leches cake antilliaans recept

Bolo di tres leches – taart met 3 soorten melk

door Linda Terrizzi

De bolo di tres leches is écht wat anders… Deze heerlijke Zuid-Amerikaanse taart bevat 3 verschillende soorten melk:  slagroom, koffiemelk en gecondenseerde melk. Je maakt eerst een luchtige sponscake, die zich later volzuigt met de heerlijke crème van drie soorten melk. Echt een aanrader!

Om te beginnen bak je een luchtige sponscake zonder vet. Deze zachte cake wordt daarna in een badje gelegd van de drie melksoorten. Het resultaat is een heerlijk zachte, vochtige cake.

Recept van bolo di tres leches

Je vindt het recept voor de bolo di tres lechi in ons kookboek ‘Nos Kushina Krioyo‘. In dat boek vind je naast heerlijke, traditionele taarten nóg eens 106 recepten met de lekkerste Antilliaanse snacks, hoofdgerechten, soepen, drankjes en stoofschotels.

We hebben geprobeerd om een zo compleet mogelijk overzicht te maken van de traditionele Antilliaanse keuken. Inmiddels zijn er meer dan 10.000 exemplaren van het boek verkocht.  Wil je alvast een korte video bekijken waarin we even langs ELKE pagina van het boek bladeren? Dat kan door op onderstaande foto te klikken!

nos kushina krioyo jurino ignacio antilliaans kookboek


Probeer ook eens

Houd je traditionele taarten? Probeer dan ook eens onze ananas taart!

Social media

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe recepten? Vergeet ons dan niet te volgen op FACEBOOK, PINTEREST of INSTAGRAM. Heb je één van onze recepten gemaakt? Stuur ons dan een foto via Facebook, of tag je Instagram-foto met #antilliaanseten – vinden we hartstikke leuk!

Voor de nieuwste video’s kun je je gratis abonneren op ons YOUTUBE kanaal.


bolo di tres lechi cake antilliaanse taart recept

De tres leches cake is een heerlijk nagerecht op basis van zuivel. Na het badje met de drie soorten melk is de cake heerlijk zacht. Bij elke hap proef je de zoete melk. Deze taart valt gegarandeerd in de smaak bij de meeste mensen! Het is dan ook niet voor niets één van de meest bekende Zuid Amerikaanse nagerechten. 

bolo di tres leches cake antilliaans recept


Social media

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe recepten? Volg me dan op FACEBOOK, INSTAGRAM, TIKTOK of PINTEREST. Hier plaats ik leuke updates, nieuwtjes en tips die bij de recepten horen.

Voor de nieuwste video's kun je je gratis abonneren op mijn YOUTUBE kanaal.


Informatie:
Recept
Bolo di tres leches - tres lechi cake recept
Auteur
Geplaatst op
Bereiding
Kooktijd
Klaar in
Waardering
41star1star1star1stargray Based on 1092 Review(s)

Probeer dit ook eens...

Translate »
error: Alert: Content is protected !!
Dankjewel!
Wat leuk dat je het recept hebt gedeeld... zo wordt onze Antilliaanse keuken steeds bekender! :)