Een traditioneel gerecht
Banana stobá is één van de traditionele stoofschotels die we op de Antillen eten. Meestal wordt deze stobá gemaakt met bijna rijpe, bakbananen waarvan de schil diepgeel is gekleurd. Voor wie écht niet van een zoete stoofschotel houdt, is er ook een oplossing: gebruik de bakbananen met groene schil! Deze smaken totaal niet zoet, en lijken qua smaak nog het meeste op een aardappel… maar dan een stuk steviger.Recept voor banana stobá
Je vindt het recept voor deze heerlijke Antilliaanse stoofschotel in ons nieuwe kookboek ‘de complete Antilliaanse keuken’.In het boek vind je echt álle recepten uit de keuken van Aruba, Bonaire en Curaçao. We hebben er zeven jaar over gedaan om deze 300(!) recepten te verzamelen. Het boek is dan ook een complete weergave geworden van onze keuken. Natuurlijk compleet met mooie kleurenfoto’s en een frisse lay-out.
Wil je meer informatie over het boek? Klik dan op de afbeelding hieronder.
Probeer ook eens…
Ben je gek op bakbanaan? Probeer dan ook eens ons recept voor bakbanaan gebakken in een laagje boter. Yum!Social media
Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe recepten? Vergeet ons dan niet te volgen op FACEBOOK, PINTEREST of INSTAGRAM. Hier plaatsen we elke dag leuke updates, nieuwtjes en tips die bij de recepten horen. Voor de nieuwste video’s kun je je gratis abonneren op ons YOUTUBE kanaal.





SOULFOOD Recepten
Heb je onze nieuwe website SOULFOOD.NL al gezien? Daarop vind je nog véél meer lekkere recepten die niet allemaal uit de Antilliaanse keuken komen!
Social media
Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe recepten? Vergeet ons dan niet te volgen op FACEBOOK, PINTEREST of INSTAGRAM. Hier plaatsen we elke dag leuke updates, nieuwtjes en tips die bij de recepten horen.
Voor de nieuwste video's kun je je gratis abonneren op ons YOUTUBE kanaal.