Home Blog Proef Curaçao
Proef Curaçao recepten kookboek antillen antilliaans eten antilliaanse keuken jurino

Proef Curaçao

door Linda Terrizzi

Ons nieuwe boekje, Proef Curaçao is zojuist verschenen!

Misschien zag je ‘m al voorbij komen in ons pakket… en misschien was je één van de mensen die ons vroeg of je dit lieve, kleine kookboekje met de BESTE 22 recepten uit de Antilliaanse keuken niet los kon kopen…

PROEF CURAÇAO is gemaakt om mensen die nog he-le-maal niets weten van onze keuken te laten kennis maken met wat we te bieden hebben. Zodat ze ons, Antillianen, in een positief licht gaan zien en zodat ze erachter komen wat voor lekkers we op culinair gebied te bieden hebben.

Recepten in Proef Curaçao

We hebben de ALLERBESTE 22 recepten (opnieuw) gebundeld in een klein boekje dat dezelfde hoge kwaliteit heeft als onze ‘echte’ kookboeken. Mensen die onze ‘echte’ kookboeken al hebben, zullen dus geen NIEUWE recepten vinden (!)

Prijs van het boekje

De prijs van de boekjes is afhankelijk van het aantal dat je wilt bestellen. Hoe meer boekjes er in ‘n pakket gaan, hoe goedkoper ze worden!

We willen NIETS VERDIENEN op de boekjes – het gaat ons er écht om dat de keuken en cultuur op een positieve manier belicht wordt

Daarom kun je de boekjes vinden in onze webwinkel voor een (extreem!) zacht prijsje. En… hoe meer je bestelt, hoe goedkoper de boekjes worden!

De prijs die je betaalt is nét genoeg voor ons om de drukkosten, porto en transactiekosten te betalen.

Uitdelen of cadeau doen

Dus – leuk voor je vrienden, familie, buurvrouw – óf om te trakteren op je werk? (Want die Multivlaai kennen we nu wel ;) ) Het is ons vooral te doen om de Antillianen en de Antilliaanse keuken in een positief daglicht te zetten. Help je ons daarbij?

Meer info/bestellen

Deze boekjes zijn helaas niet in de boekhandel te verkrijgen. Om de prijs zo laag mogelijk te houden, bieden we ze alleen via onze eigen website aan. Meer weten of bestellen? Dat kan op deze pagina!


SOULFOOD Recepten

Heb je onze nieuwe website SOULFOOD.NL al gezien? Daarop vind je nog véél meer lekkere recepten die niet allemaal uit de Antilliaanse keuken komen!

Social media

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe recepten? Vergeet ons dan niet te volgen op FACEBOOK, PINTEREST of INSTAGRAM. Hier plaatsen we elke dag leuke updates, nieuwtjes en tips die bij de recepten horen.

Voor de nieuwste video's kun je je gratis abonneren op ons YOUTUBE kanaal.


Meer lekkere recepten...

DutchEnglish
error: Alert: Content is protected !!
Dankjewel!
Wat leuk dat je het recept hebt gedeeld... zo wordt onze Antilliaanse keuken steeds bekender! :)
Send this to a friend