Home Blog Even iets anders: Mijn kleurboek “role models” is gedrukt!
Jurino Ignacio kleurboek role models antilliaans eten

Even iets anders: Mijn kleurboek “role models” is gedrukt!

door Linda Terrizzi

Éigenlijk hoort het niet helemaal thuis op deze site, dat realiseer ik me best… maar aangezien er vanuit de Facebook-groep toch zoveel interesse was, heb ik besloten om (ook hier!) wat aandacht te schenken aan mijn nieuwe kleurboek. Het boek heet “Role Models” en bevat 28 tekeningen van kleurrijke mensen. Mensen in alle lagen van de samenleving… jong, oud, dik of dun.

Geen topmodel, maar rolmodel

Het leek me leuk (en nodig!) om nu eens een kleurboek te maken dat NIET alleen maar ‘topmodellen’ liet zien. Liever een afspiegeling van hoe mooi en hoe verscheiden mensen kunnen zijn. Het is bedoeld als positief beeld voor de jongeren onder ons – en als bevestiging voor de al-wat-ouderen: je bent mooi zoals je bent!

kleurboek jurino ignacio antilliaans eten role models

Verscheidenheid

Het leven is toch prachtig wanneer we kunnen genieten van elkaars verschillen? Ik ben er dan ook groot voorstander van om portretten te tonen van mensen die niet voldoen aan het standaard “schoonheidsideaal”. Voor een model zijn ze niet geschikt: te kort, te lang, te dik, te dun, met een handicap of een te hoge leeftijd… maar voor mijn kleurboek juist perfect!

Kleurboek met tekst

Elke tekening is voorzien van een inspirerende tekst (in het Engels). Deze krachtige teksten slaan terug op de persoon die op de tekening staat. De teksten zijn bedoeld als ruggesteuntje en extra motivatie voor degene die de tekeningen inkleurt. “Je mag er zijn …en je hoeft jezelf niet te veranderen!”

Jurino Ignacio kleurboek role models antilliaans eten

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk dan deze pagina eens. Je kunt de digitale (sample) versie van het boek gratis downloaden en de tekeningen zo eens goed bekijken. No strings attached… ik vraag je zélfs niet om je e-mail adres achter te laten. Heb je de digitale versie bekeken en vind je hem mooi? Dan is het boek vanaf nu in de voorverkoop beschikbaar.

Download gratis de digitale versie

Klik hier om het boek te downloaden

Voorverkoop

De boeken zijn gedrukt én door ons goedgekeurd. Het papier heeft de juiste dikte en de tekeningen staan netjes recht op de pagina. Wist je trouwens dat elke pagina is voorzien van een perforatielijn? Zo kun je, na het kleuren, de tekeningen makkelijk uit het boek scheuren om ze op te hangen. En het boek wordt dan verder niet beschadigd!

De boeken zijn inmiddels begonnen aan hun (lange!) reis naar Nederland. Vóór 1 mei komen ze aan. Je kunt de boeken vanaf nu in de voorverkoop bestellen. Als dank voor het lange wachten, krijg je er dan tijdelijk een EXTRA gesigneerde print van me bij! Wil je één of meerdere exemplaren bestellen? Klik dan op onderstaande knop.

blank


SOULFOOD Recepten

Heb je onze nieuwe website SOULFOOD.NL al gezien? Daarop vind je nog véél meer lekkere recepten die niet allemaal uit de Antilliaanse keuken komen!

Social media

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe recepten? Vergeet ons dan niet te volgen op FACEBOOK, PINTEREST of INSTAGRAM. Hier plaatsen we elke dag leuke updates, nieuwtjes en tips die bij de recepten horen.

Voor de nieuwste video's kun je je gratis abonneren op ons YOUTUBE kanaal.


Meer lekkere recepten...

DutchEnglish
error: Alert: Content is protected !!
Dankjewel!
Wat leuk dat je het recept hebt gedeeld... zo wordt onze Antilliaanse keuken steeds bekender! :)
Send this to a friend