Home Blog Interview in Moru Bon Dia
interview moru bon dia jurino ignacio super dushi chef

Interview in Moru Bon Dia

door Linda Terrizzi

Vandaag had ik de eer om een interview te doen in het Curaçaose TV programma ‘Moru Bon Dia’. Dat is een ochtendprogramma op TeleCuraçao. We spraken over onze recepten, de nieuwe video’s en social media.

Even was er ’n probleem met de internetverbinding, maar gelukkig kon die al snel worden hersteld en kon ik vanuit Nederland met ’n Skype verbinding de redactie in Curaçao weer horen… en zij mij!

Je kunt ’t interview hieronder terugkijken. Versta je geen Papiamentu? Geen probleem! We hebben de video in het Nederlands ondertiteld.

.

Interview op YouTube

Het interview is trouwens ook terug te zien op mijn YouTube kanaal. Mocht het via deze pagina dus niet goed te zien zijn, dan kun je het daar ook bekijken.

Heb je naar aanleiding van het interview vragen of opmerkingen, dan hoor ik ze natuurlijk graag! Je kunt ’n reactie plaatsen op YouTube, of een comment op Facebook of Instagram achterlaten voor me. En heb je geen social media? Dan kun je me bereiken op e-mail adres info@soulfood.nl

Meer lekkere recepten

Op deze website vind je voornamelijk mijn Antilliaanse recepten. In de video spreek ik ook over mijn andere site, Soulfood.nl. Daarop vind je recepten die niet persé Caribisch zijn, maar natuurlijk wel minstens net zo lekker!

Had je de site al bekeken? Ook daar staan er weer honderden recepten voor je klaar. Graag gedaan!


SOULFOOD Recepten

Heb je onze nieuwe website SOULFOOD.NL al gezien? Daarop vind je nog véél meer lekkere recepten die niet allemaal uit de Antilliaanse keuken komen!

Social media

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe recepten? Vergeet ons dan niet te volgen op FACEBOOK, PINTEREST of INSTAGRAM. Hier plaatsen we elke dag leuke updates, nieuwtjes en tips die bij de recepten horen.

Voor de nieuwste video's kun je je gratis abonneren op ons YOUTUBE kanaal.


Meer lekkere recepten...

Translate »
error: Alert: Content is protected !!
Dankjewel!
Wat leuk dat je het recept hebt gedeeld... zo wordt onze Antilliaanse keuken steeds bekender! :)