Home Blog Gezinsuitbreiding: dit apparaat hoort nu helemaal bij ons!
HP+ envt 6020e all in one printer Coolblue review

Gezinsuitbreiding: dit apparaat hoort nu helemaal bij ons!

door Linda Terrizzi

Een tijdje geleden startten we een leuke samenwerking met Coolblue. Van hen mochten we de HP ENVY 6020e All-in-One printer testen. Dat is een fijne Inkjet printer waar ook meteen een scanner in zit. Je kunt er dus mee scannen, printen en kopiëren. Het fijnste? Alles gaat via Wifi, dus geen gedoe met kabels en dat je alleen vanaf één computer kan printen.

Tot nu toe gebruikten wij een grote, zware laserprinter. Ooit gekocht omdat we regelmatig grote hoeveelheden adreslabels moeten printen. En zeker destijds was een laserprinter dan veel sneller dan een printer met inkt en loopt de tekst niet uit wanneer het pakje nat wordt.

Maar zo’n laserprinter heeft ook een paar flinke nadelen: De toners zijn écht heel duur, het appaat is écht heel groot en afbeeldingen of foto’s printen gaat niet. Logo’s en tekst komen er prima uit, maar afbeeldingen met meerdere kleuren worden gewoon echt niet mooi.

Een nieuwe generatie printers

Van tijd tot tijd kom ik erachter dat ik best alweer een tijdje meega. In september word ik 40 en soms merk ik dat ik ’n beetje stil blijf staan wat betreft techniek. Zo waren inkjet printers in mijn beleving nog heel traag en was het resultaat niet optimaal. Boy, was I wrong! Ik nam bij deze HP-printer meteen de proef op de som en printte één van mijn nieuwe illustraties uit.

De illustraties zijn digitaal gemaakt op A4-formaat. Ze hebben echt alle kleuren van de regenboog, ook in verschillende nuances. En WOW! Wát was ik verbaasd over het resultaat! De tekeningen kwamen uit de printer zoals ik ze ook op mijn scherm zag. En dat is voor een printer met ‘maar’ 4 kleuren inkt echt bijzonder. (Om illustraties en tekeningen uit te printen gebruik je meestal een speciale printer met 8 kleuren inkt) Geen strepen, geen puntjes, niks. Gewoon hele mooie, zuivere prints.

HP+ envt 6020e all in one printer Coolblue review

HP+ abonnement

Nog zo’n fijne toevoeging: bij de printer kun je kiezen om een HP+ abonnement af te sluiten met daarbij ‘HP instant ink’. Wat dat precies inhoudt? Dat je je inkt voortaan thuisbezorgd krijgt. Omdat de printer met het internet is verbonden, kan hij ook automatisch doorgeven wanneer de inkt bijna op is. En dan krijg je je nieuwe cartridges dus thuisbezorgd.

De oude cartridges kun je met een speciale envelop terugsturen, zodat die milieuvriendelijk verwerkt worden. Trouwens, wist je dat HP voor iedere geprinte pagina investeert in de bescherming en het beheer van gezonde bossen? En of dat nog niet alles is… is de HP+ inktservice de eerste 6 maanden helemaal gratis!

HP+ envt 6020e all in one printer Coolblue review

Onze bevindingen over de printer

Wij zijn thuis met z’n vijven en gebruiken de printer inmiddels heel intensief. Alleen de adreslabels (voor op de kookboeken) worden nog met de laserprinter gedrukt, de rest gaat nu met de HP ENVY 6020e All-in-One printer. De kinderen printen er kleurplaten op (al dan niet door mij gemaakt), ik kan mijn illustraties uitprinten en ‘op papier zien’ en zelfs voor werkstukken en ander schoolwerk gaat de printer ‘even aan’. Het is ook allemaal zó makkelijk:

Via de HP Smart app op je telefoon druk je op ‘afdrukken’ en ja… dat was het! Zelfs vanuit ’n andere kamer kun je de printer bedienen en binnen een minuutje ligt je afdruk op je te wachten. Zelfs over een compleet ingevulde pagina (zoals bij mijn tekeningen) doet hij niet langer dan ’n minuut. Wat een verschil met vroeger he…

  • Dit artikel is tot stand gekomen i.s.m. een bedrijf of merk

SOULFOOD Recepten

Heb je onze nieuwe website SOULFOOD.NL al gezien? Daarop vind je nog véél meer lekkere recepten die niet allemaal uit de Antilliaanse keuken komen!

Social media

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe recepten? Vergeet ons dan niet te volgen op FACEBOOK, PINTEREST of INSTAGRAM. Hier plaatsen we elke dag leuke updates, nieuwtjes en tips die bij de recepten horen.

Voor de nieuwste video's kun je je gratis abonneren op ons YOUTUBE kanaal.


Meer lekkere recepten...

DutchEnglish
error: Alert: Content is protected !!
Dankjewel!
Wat leuk dat je het recept hebt gedeeld... zo wordt onze Antilliaanse keuken steeds bekender! :)
Send this to a friend